Priesteres Shasha, uw spiritueel begeleider in de regio Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Ede en Wageningen.

Waarom Priesteres?

Ik ben intutief medium van geboorte, in 2010 maakte ik een spontane inwijding mee tot het priesterschap. Uit deze cluster put ik op mijn manier mijn kennis om iedereen te ondersteune, enthousiasmeren en helpen met fysieke symptomen als burn-out, depressie, adhd/add, overgewicht, migraine, slaap problemen, stress, hoog sensitiviteit, (chronische) fysieke klachten, slecht zelfbeeld, relaties en families, carrière, toekomst, liefde, levenspad,verwerking, vermoeidheid, ontgiften, angst, verzwakt immuunsysteem …
Bijna ieder mens heeft levens gehad als priester of priesteres die over de heilige kennis waakte.

Een mens is een verbazingwekkende complexe eenheid. Wij zijn een geest met een ziel die in een lichaam leeft. Wij zijn spirituele wezens. De geest van een persoon bestaat in het spirituele rijk. Net zoals het lichaam in direct contact staat met de natuurlijke wereld, staat de geest in direct contact met de spirituele wereld. Dus je bestaat eigenlijk tegelijkertijd in twee werelden.

Met mijn gaven maak ik een brug voor je tussen deze werelden. Ook kan ik je doormiddel van coaching je leren deze zelf te bouwen en gebruiken. Zo kan je bewuster en meer gecontroleerd gaan leven door je levensdoelen en roepingen te gaan integreren in je huidige leven. Hierdoor voel je gelukkiger en daardoor kan je meer plezier en rust ervaren je leven.

Priesterers. Spiritueel Begeleider. Medium. Spirituele Rituelen. Edelsteen en Bachbloesem. Voedingscoach en Kunstenares. Relaxatie Expert.

Sinds ik begonnen ben heb ik vele mensen (volwassenen, kinderen en baby’s) concrete antwoorden mogen gegeven, zodat ze afsluiting en/of inzichten hebben gekregen om zo voorbereid verder hun levenspad te kunnen vinden en vervolgen.

Niet alleen mensen uit de regio, maar ook uit het hele land en het buitenland hebben Shasha gevonden! Voor Spirituele Rituelen, Waarnemingen, Kabbalistisch Tarot en Numerologie, Readings, Edelsteentherapie, Magnetiserende, Voedingsadviezen behandelingen, Foto-lezen en voor het volgen van een cursus.

Het maken van een afspraak kan via mijn e-mail: info@medium-veenendaal.nl of via het contactformulier.

Wil je nog meer weten over mij maar vooral hoe mensen over mij denken en wat ik voor ze doe?

verrassend !

4,0 rating
11 mei 2020

Ik heb door haar een familiegeheim ontsluierd gezien ,wat betreft misbruik in de jeugd van mijn vrouw.
Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven.

Ton

Detox voor kids top 9

5,0 rating
18 augustus 2019

Het gaf my hoop, ik zal morgen myn tiener en 10 jarige detoxen en dit was een goede steun in de rug.
Dankje wel!!
Liefs, Tania

Tania

De kop op de Spijker!;-)))

5,0 rating
19 juli 2019

Ik heb geweldig advies gekregen. Het voelde werkelijk dat je precies wist waar ik mee zat. En je legde even op tafel, de “uitweg” die ik zoek in mijn situatie. Ik weet wat te dóen weer. Ik voel helderheid in mn pad. Dankjewel Shasha!!!! Je bent een warme , heldere persoon en je gave is Bijzonder Paranormaal en intuïtief Zo Passend!

Mark Terpstra

Inzicht

5,0 rating
15 juli 2019

Ik heb al een aantal readings van Shasha mogen ontvangen.
Ze heeft me veel geleerd over mijzelf en heeft me geholpen met het vinden van een doel in het leven die ik was kwijt geraakt door de jaren heen.
Shasha geeft je niet alleen een reading maar tips en motivatie om je verder te helpen. Ze is heel concreet in haar antwoorden wat heel erg fijn is. 
Elke sessie is bijzonder en speciaal.

Daphne

Superbedankt!!!

5,0 rating
23 juni 2019

Hoi Shasha ik heb weer zo enorm veel geleerd de laatste keer. Bedankt voor de mooie inzichten en ik ga er zeker mee aan de slag. Over een paar weken maken we weer een afspraak.

Ineke V.