Huisdieren worden vaak gezien als lid van het gezin, denk maar aan honden of katten. Maar ook voor huisratten, cavia’s, konijnen, vogels en vissen wordt vaak gezorgd alsof het je kinderen zijn.

Kortom, je hebt er alles voor over!

Maar wat als er plotseling een verandering plaatsvind in het gedrag van je huisdier? Of je bent net gaan zorgen voor een huisdier, maar je begrijpt het gedrag niet?

Niet alleen huisdieren maar ook paarden en pony’s kunnen zo hun eigen persoonlijkheid hebben. Misschien dat je die graag beter wilt begrijpen, zodat je (nog) beter voor ze kunt zorgen?

Misschien wil je ook weten hoe het nu is met je overleden dier? Soms is het leed niet te overzien want dan voelt het alsof er daadwerkelijk een kind is komen te overlijden. Je wilt dan graag weten of het goed gaat met je huisdier en of het geen pijn meer heeft nadat het dier is overleden.

Ik ben een Dieren Paragnost en ik kan met je (huis)dier praten. Ik ‘lees’ het verleden, het heden en de toekomst. Ik kom te weten wat jouw (huis)dier jou wil vertellen, ik kan je ook vertellen hoe het met je (huis)dier gaat nadat het is overleden.

Dieren zijn mijn passie!

Wil je meer weten over jouw dier, het gedrag of iets anders?
Wil je jouw dier beter leren begrijpen?
Zou je willen weten hoe het met jouw dier gaat nadat het is overleden?
Heb je een paard of pony die een bepaald gedrag vertoont waar je meer van wil weten?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een persoonlijk dierenconsult. Ik kom graag naar jouw dier luisteren, en geef je graag door wat ze jou willen vertellen. Je kunt mij boeken voor een dierenconsult op elk gewenste locatie.

Wil je een afspraak maken?

Stuur me een bericht via deze pagina of e-mail info@medium-veenendaal.nl

Graag tot ziens!